Kako se registrirati

Kupnja od povjerenja

Na našoj stranici se možete registrirati kako biste mogli pratiti statuse Vaših narudžbi, omiljenih proizvoda i kako bi jednostavnije kompletirali buduće narudžbe. Proces registracije je veoma jednostavan i od Vas zahtijeva samo osnovne osobne podatke.

Registrirati se možete prije nego što počnete pretraživati sportvison.hr web shop i odabirati proizvode koje želite, tako što u gornjem desnom kutu stranice kliknete na stavku "Registrirajte se" pri čemu će Vam se pokazati pop-up prozor u koji ćete unijeti svoje osobne i kontakt podatke.

Registrirati se možete i nakon što ste već u košaricu smjestili željene proizvode. Kada ste spremni izvršiti kupovinu potrebno je samo da unutar košarice kliknete na "REGISTRIRAJTE SE" prilikom čega ćete moći odraditi registraciju.

Formular koji popunjavate prilikom registracije potrebno je popuniti samo jednom, a svaki naredni put dovoljno se samo ulogirati na svoj korisnički račun.

Registrirati se možete kao fizička ili pravna osoba. Ako, kao pravna osoba, želite izdavanje R1 računa, obavezno je registrirati se i potom, prijavljeni na korisnički račun, kompletirati narudžbu. Naknadno izdavanje R1 računa nije moguće.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati na online korisnička podrška, ili telefonom +385 (0)72 800 600.