Magazin
09.04.2020.

Obavijest o web isporukama

Sve dostavne službe i dalje uredno odrađuju svoj posao kako bi vam se osigurala sigurnost kod shoppinga. Web shop i dalje uredno radi i iz tjedna u tjedan donosimo vam zanimljive ponude najpoznatijih svjetskih brandova. 

Isporuke i dalje redovito teku i većina kupaca svoje pakete zaprimi 3 do 5 radnih dana, no zbog nastale situacije neki paketi mogu ipak kasniti. Ukoliko svoj paket ne zaprimite u roku od 10 dana, molimo da se javite korisničkoj službi putem e-maila (info@tenisice.hr) ili telefonski +385 (0)72 800 600.

Korisnička podrška ovih dana marljivo radi i trudi se odgovoriti na sve vaše telefonske upite te upite putem e-maila i Facebooka. Zbog zatvorenih trgovina, svi naši kupci sada kupuju preko web shopa i imamo povećan broj upita, pa se zna desiti da jednostavno ne stignemo odgovoriti na vaše upite unutar 24 sata te vas ovim putem molimo za razumijevanje i strpljenje. 
Ako su telefonske linije zauzete, svakako pokušajte kasnije ili pošaljite e-mail. Ako ste poslali e-mail i niste zaprimili odgovor, ne brinite dobit ćete ga. Korisnička podrška odgovara na mailove po vremenu dospijeća tako da nije potrebno slati  više mailova, dobit ćete odgovor na prvi poslani e-mail. 

Kako bi vam izašli što više u susret i olakšali internet kupovinu, osigurali smo vam BESPLATNU DOSTAVU i rok za povrat/zamjenu proizvoda pomaknuli smo s 14 dana na 45 dana. 

Svi se moramo prilagoditi novonastaloj situaciji no znajte da dajemo sve od sebe kako bi obradili svaku narudžbu i odgovorili na svaki upit u najkraćem roku te vas molimo za razumijevanje i malo strpljenja.

Pazite na svoje i zdravlje ostalih, ostanite doma i kupujte online!

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""