Tenisice.hr ima novi web shop! Novi, brži, s boljim funkcionalnostima i boljom ponudom proizvoda. U ovom članku donosimo ti sve na jednom mjestu. Od ponude pa sve do načina korištenja weba i sve najbitnije informacije koje su ti potrebne kako bi prilagodba na novi web shop bila što lakša.

NAVIGACIJA
Samim dolaskom na naslovnu stranicu mogu se primijetiti velike promjene u navigacijskoj traci. Navigacijska traka je fokusirana na raspodjelu same ponude proizvoda pa tako tu možeš pronaći proizvode za muškarce, žene, djecu te raspodjelu ponude prema opremi i brandovima. Najpoznatiji i najpopularniji brandovi Nike, adidas, Champion imaju posebno izdvojenu ponudu radi još lakšeg snalaženja, a na kartici novosti možeš pratiti sve članke i novosti koje izbacujemo nekoliko puta mjesečno.

 

KORIŠTENJE I PRAVILA

Neki se još uvijek boje naručiti preko web shopa, pa ako si među njima svakako baci pogled na priručnik „Kako kupovati online“ i „Kako se registrirati“, a ujedno ti preporučamo da pročitaš i „Uvjete korištenja“. Ako si ovdje samo da provjeriš ponudu i odlučiš kupiti u trgovini svakako provjeri popis svih trgovina.

Narudžba je izvršena, sada ostaje samo čekanje, ako te zanimaju detalji o isporuci provjeri OVDJE, a ako ti pristigli proizvodi ne odgovaraju svakako ih možeš zamijeniti ili reklamirati. Sve o povratu, zamjenama i raskidu ugovora pročitaj na LINKU, a o reklamacijama i pisanim prigovorima pronađi OVDJE.

Sretno u snalaženju novim webom, a za sva pitanja stojimo ti na raspolaganju na putem telefona (+385 (0)72 800 400) ili putem e-maila info@tenisice.hr