Loyalty Program Tenisice.hr

Iskoristite pogodnosti Loyalty Cluba Tenisice.hr od samog učlanjenja na dalje. Učlanite se u naš Loyalty i odmah iskoristite 5% popusta na cjelokupni asortiman. Skupljajte bodove i iskoristite veće popuste.

POGODNOSTI PRI UČLANJENJU                                

- 5% gotovinskog popusta
                
PRAVILA OSTVARIVANJA POGODNOSTI LOYALTY PROGRAMA

                                                                                  
1. Sport Vision d.o.o., pružatelj je usluge Tenisice.hr Loyalty sustava Tenisice.hr čiji sadržaj ostaje u njegovom vlasništvu. Sport Vision d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bez predhodne najave promijeni ili u potpunosti ukine elemente Tenisice.hr Loyalty sustava.

2. Korisnikom Tenisice.hr Loyalty sustava može postati svaka punoljetna osoba s prebivalištem u RH koja ispuni Tenisice.hr Loyalty pristupnicu vjerodostojnim podacima. 

3. korisnička šifra Tenisice.hr Loyalty sustava nije prenosiva i može je koristiti isključivo nositelj šifre. Tenisice.hr Loyalty sustav nije moguće koristiti kao sredstvo plaćanja.

4. Tenisice.hr Loyalty korisnička šifra (broj telefona) vrijedi isključivo na području Republike Hrvatske.    

5. Bodove koji omogućavaju  popuste i njihovo korištenje moguće je ostvariti isključivo u Tenisice.hr prodajnim mjestima u RH. 

6. Vrijednost prve kupnje ulazi u Tenisice.hr Loyalty program bodovanja. Prilikom slijedeće kupnje član dobiva popust ovisno o načinu plaćanja (za gotovinu u punom iznosu ili za sve ostale načine plaćanja).                                    

7. Ovisno o sakupljenim bodovima po modelu 1 kuna = 1 bod    

BODOVI RAZRED

GOTOVINSKI

POPUST

Tenisice.hr Loyalty bodovanje i popusti
do 2999 0 5%
3000 - 3999 1 8%
4000 - 4999 2 9%
5000 - 6999 3 10%
7000 - 9999 4 13%
10000 - 5 15%

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Član Tenisice.hr Loyalty sustava ostvaruje prelazak u viši razred. Time ostvaruje pravo popusta tog razreda do isteka prve godine članstva kao i pravo na najmanji popust istog razreda za slijedeću godinu članstva. 

8. Svi ostvareni bodovi zbrajaju se do kraja obračunskog razdoblja koja traje godinu dana od trenutka učlanjenja. Na kraju tog razdoblja član ostvaruje početni popust za slijedeće razdoblje u visini početnih 5% popusta.

9. Najviši mogući popust koji se može ostvariti u roku od godine dana je 15% za gotovinsko plaćanje.

Loyalty popust ne vrijedi kod plaćanja bilo kojim poklon bonom i programima vjernosti naših poslovnih partnera.                                 
Loyalty program ne vrijedi za kupovine na Tenisice.hr web shopu.                
Član može svoje bodovno stanje provjeriti u Tenisice.hr trgovinama.                                                                 

10. Nakon razdoblja od jedne godine, članstvo u Tenisice.hr Loyalty programu se obnavlja, a članu ostaje početni ostvareni popust od 5% popusta za slijedeće razdoblje